XL STAANPLAATSEN

IEDER ZIJN EIGEN KAMPEERPLEK MIDDEN IN DE NATUUR !

Ons 4-sterren campingdorp La PIerre Verte gelegen in Fréjus, heeft 120 kampeerplaatsen in het hart van een prachtige natuurlijke en beschermde omgeving, op een vlak en schaduwrijk terrein. Deze ruime, schaduwrijke of halfschaduwrijke plaatsen zijn omzoomd door een weelderige mediterrane vegetatie.Ze bieden plaats aan tenten, vouwwagens en campers in een prachtig authentiek landschap. Een paradijs voor alle beginnende kampeerders! Gelegen op het plateau, zijn ze goed gepositioneerd, direct naast ons lagune-strand, de zwembaden (met hun snackbar Tranzat) en de kinderclubs (Kidz village en Kube 8.3 met zijn 4 tot 17 jaar clubs). De levendige, warme en gezellige omgeving is perfect voor vrienden en familie! 3 perfect onderhouden sanitairgebouwen liggen verspreid over het Plateau de la Pierre Verte. U vindt er douches, toiletten, babyruimtes en 1 toiletgebouw uitgerust voor personen met beperkte mobiliteit.

 

XL STAANPLAATSEN

Liefhebbers van open ruimtes zullen blij zijn met deze prachtige plaatsen van 120 m2 voor tenten, vouwtenten, bestelwagens, caravans, campers (7,5 m max., incl. dissel en voortent) met een maximum van 6 personen. Elke kampeerplaats heeft een andere afmeting en vorm voor elk wat wils ! De XL-plaats is ideaal voor een ruime vakantie! Maak Uw keuze op basis van uw behoeften :
– Boek Klassiek; 6 Ampère elektriciteit.
– Boek in Comfort : 10 Ampère elektriciteit + wateraansluiting.

XL STAANPLAATSEN - klassieke optie

Voor tent / vouwwagen / caravan / camper

Elektriciteit : 6 amp.
7,50 m / 6 pers. maximaal

XL STAANPLAATSEN
++oderoder+
* De prijs van de staanplaats is gebaseerd op 2 personen.

XL STAANPLAATSEN - comfort optie

Voor tent / vouwwagen / caravan / camper
Elektriciteit : 10 amp. + water
7,50 m / 6 pers. maximaal
XL STAANPLAATSEN
++ oderoder++
* De prijs van de staanplaats is gebaseerd op 2 personen.

Prijzen & beschikbaarheid

Voor tent / vouwwagen / caravan / camper

PRAKTISCHE ZAKEN

Aankomsten zijn van 14u tot 19u. Als u niet heeft gereserveerd, kunt u spontaan komen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Als u uw verblijf wilt verlengen, doet U dat graag in overleg met de receptie. De standplaats moet voor 12 uur vrij zijn, anders moet u een extra nacht betalen.Huisdieren zijn toegestaan, behalve in categorie 1 en 2. Laat ze niet alleen op de staanplaats

ACCESOIRESSEN

Om veiligheidsredenen, uitsluitend gesloten gasbarbecues met een antileksysteem en Europese conformiteit zijn toegestaan, evenals elektrische plancha’s van maximaal 2000 watt voor comfortplaatsen (10 ampère vereist voor de werking). Alle barbecues moeten tijdens het gebruik onder toezicht staan.
Als optie (alleen op reservering) verhuren wij koelkasten van (80L) en XL (110L).
Voor uw gemak, hebben we ook katoenen of wegwerpbare lakenpakketten, handdoeken, babypakketten (kinderbed + kinderstoel + badje) en gasplancha’s te huur, met een borgsom als garantie. Denk eraan deze te blokkeren wanneer u reserveert voor een voorraadkwestie, vooral in het hoogseizoen.

ELEKTRICITEIT

Om de overconsumptie van elektriciteit tegen te gaan, vragen wij u om elke avond tijdens de piekuren, van 17.00 tot 21.00 uur, enkele energiebesparende gebaren toe te passen: DANK U VOOR het NIET GELIJKTIJDIG gebruiken van de volgende energieverbruikende apparaten : AIR CONDITIONER / PLANCHA/ BROODROOSTER / OVEN / WATERKOKER / FRITEUSE / HAARFÖHN (stekkerdoos bij elke wastafel van de toiletten).

GELIEVE UW AIRCONDITIONING UIT TE SCHAKELEN OM IN ALLE RUST TE KUNNEN KOKEN.
Het netwerk van onze camping kan alleen ondersteunen :
– 6 Ampère (1200 watt) op de CLASSIC plaatsen
– 10 Ampère (1800 watt) op de plaatsen CONFORT, PREMIUM.

ELEKTRISCHE AUTO

Het is ten strengste verboden uw elektrische auto op onze staanplaatsen op te laden (artikel 17 van ons huishoudelijk reglement), aangezien onze aansluitingen niet voldoen aan de elektrische normen voor het opladen van elektrische auto’s. Onze aansluitingen voldoen niet aan de elektrische normen voor het opladen van accu’s. Vraag bij de receptie naar onze 2 elektrische oplaadpunten, gelegen tegenover de receptie (tegen betaling).