Animatiecentrum

Alles om het gezin te vermaken!

Ons 4-sterren campingdorp heeft een prachtige ruimte gewijd aan sport en leuke activiteiten voor het plezier van iedereen. Gelegen tussen het watergebied en het cateringcentrum is dit een must voor een fijne vakantie! Op 3000m² staat het in het hart van ons campingdorp de ontmoetingsplaats voor evenementen georganiseerd door onze medewerkers, gratis toegang voor iedereen, van de kleinste tot de grootste!

Voor een dynamische vakantie in Fréjus aan de Côte d’Azur biedt ons 4**** campingdorp u een speelse en verkwikkende ruimte voor elke smaak! Van fitness tot speelplaats voor de allerkleinsten, tot tennis en boogschieten, alles is doordacht en gearrangeerd zodat iedereen een activiteit kan vinden die bij hem past.

Vidéo

2 terreinen voor meerdere sporten voetbal en basketbal voor plezier!

Een landtong voor sportactiviteiten op la Pierre Verte

Voor liefhebbers van teamsporten heeft ons Animatiecentrum verschillende adequate infrastructuren. 2 terreinen voor meerdere sporten, voetbal en basketbal, maken talloze activiteiten mogelijk: voetbal, basketbal, handbal … (huur van ballen mogelijk*) …. Deze plaatsen worden ook gebruikt voor de installatie, voor enkele uren, van spellen ontwikkeld door externe dienstverleners (bijvoorbeeld opblaasbare speeltoestellen … in het hoogseizoen) voor het plezier van iedereen!

Er staat ook gratis een tennisbaan ter beschikking vlakbij. Sneeuwschoenen en tennisballen zijn te huur bij het animatie- of opvangcentrum*. Op deze baan kunnen ook partijen badminton gespeeld worden.

Tegenover deze terreinen is een animatiebalie (met tafels, banken, ontspanningshoek) omringd door ruimtes speciaal voor fitness. Verschillende apparaten zijn gratis beschikbaar: een push-pull-combinatie, een schommel, een squat-machine, een roeiapparaat, een “skater”, een “moon walker”. Onder schaduwrijke afdaken kan elke bewoner op zijn eigen tempo van deze apparaten genieten! En natuurlijk deelnemen aan de verschillende cursussen onder toezicht van de animators! (zie de animaties).

Aan zijn rechterkant biedt een strandvolleybalveld meerdere activiteiten: beachtennis, beachvolleybal … vrij toegankelijk of in het kader van toernooien georganiseerd door de animators per leeftijdsgroep. Links onderaan een unieke ruimte voor boogschieten die alleen in het kader van entertainment toernooien per leeftijdsgroep met onze supervisors mogelijk maakt.

Onmisbaar in het zuiden, het Bouledrome. Deze plaats voor nachtelijke wedstrijden tussen de bewoners en onder toezicht vanhet animatieteam is ook vrij toegankelijk voor alle bewoners.
> Ballen, petanqueballen, pingpongrackets, bordspellen … worden gratis ter beschikking gesteld aan de receptie in het laagseizoen en aan de animators van het centrum in het hoogseizoen = tegen vertoon van een identiteitsbewijs.>
De tennisrackets en ballen zijn te huur bij de receptie in het laagseizoen en bij de animators in het centrum in het hoogseizoen = tegen 2,50 € per racket + ballen.

 

Een speels universum voor de kleinsten!

Voor het geluk van de kinderen!

 

Verschillende leuke faciliteiten zorgen ervoor dat kinderen van 2 tot 14 jaar* zich vermaken, naast het animatiecentrum, maar ook in de tuin links achter de terreinen voor meerdere sporten.

U zult er verschillende spelletjes vinden. Naast het animatiecentrum staat een opblaasbaar kasteel genaamd “The Jungle”, dat is opgezet voor 3-11 jarigen, en een acrobatische trampolineparcours (4-12 jaar).

Bij de tuin zijn overdag verschillende spellen beschikbaar: een kleine rodelbaan (2-10 jaar), een tourniquet “super Nova” (6-12 jaar), een schommel (4-12 jaar), een spel met springscooter (2 -5 jaar), een touwpiramide (5-14 jaar oud), een wip (6-12 jaar oud), een tokkelbaan (4 tot 14 jaar oud) en een gigantische tol (3-12 jaar oud)!

Het centrum is ook de plaats waar de animotors van de clubs de kinderen meenemen voor bepaalde activiteiten: meerkeuzespelletjes, bordspellen …. Bovendien zijn veel bordspellen ook te krijgen in bruikleen * (“La Bonne paye”, “Trivial pursuit”, “Time’s up”, “Cluedo” …)

  • De kleintjes moeten worden vergezeld. Ze vallen onder de verantwoordelijkheid van hun ouders.
  • De bordspellen worden in het laagseizoen vriendelijk aan de receptie uitgeleend en door de animators in het centrum in het hoogseizoen = tegen vertoon van een identiteitsbewijs.

Meer informatie

Vind je onze animatieschema’s (laagseizoen en hoogseizoen):
– In onze vitrines op de camping.
– Online te downloaden, op onze homepage: rubriek “Nuttige informatie”.
– Op onze Facebook-pagina.