Een uniek lagunestrand

Luxe, rust en zinnelijkheid
In het hart van onze 4**** camping

Onze 4-sterren camping, gelegen op minder dan tien kilometer van de kust van Fréjus, heeft besloten het strand naar zijn bewoners te brengen. De “Krusoe chic” is een waar magisch en exotisch Eden. Deze exotische ruimte is uniek in de Var! Beschikbaar voor al onze klanten, is onze “Krusoe chic” een wereld van ontspanning, bestaande uit een pardijselijk lagunestrand, een VIP-hoek, een sapbar en een massagehut. Voor ongebruikelijke vakanties in Fréjus aan de Côte d’Azur! Gegarandeerde glamping-sfeer.

 

 

 

 

Voir la vidéo

Ons lagunestrand Een plaats gewijd aan de zen-attit

Met 1.200 m² aan water en 1.200 m² wit zand brengt ons lagunestrand u heel ver. Het zal het hele gezin betoveren! U zult het gevoel hebben op een camping aan zee te zijn! Met een diepte van 1,50 m en ruime oevers is het er ideaal voor zonnebanken, zwemmen in turquoise water en kinderspelletjes in het witte zand! Wat het watergebied betreft, staat onze lagune onder toezicht van een gekwalificeerde badmeester. Met zijn lichte helling en zuiver water gefilterd volgens een 100% ecologisch proce, respecteert ons lagunestrand het natuurlijke milieu. Dit is erg belangrijk voor ons gecertificeerde vakantiedorp “Clef Verte”. Palmbomen en andere exotische planten evenals een prachtige waterval geven de Krusoe Chic, een authentieke cachet!

Exotisch voor u!

Ons sapbar De onmisbare ontmoetingsplaats!

Onze sapbar is de onmisbare ontmoetingsplaats Krusoe Chic. Natuurlijke vruchtensappen, koude dranken, smoothies, ijs … onze sapbar is de pauzetonic in het hart van onze natuurcamping. Exotische houten tafels en stoelen staan ter beschikking van de gasten, allemaal onder schaduwrijke afdakjes, om hun dorst te lessen in de schaduw.

 

 

De sapbar is ook het ontmoetingspunt van Apéro Potes (juli-augustus) van 19:30 tot 21:30 uur. Deze avonden worden verzorgd door een live muziekband, in lounge-sfeer. Een aangenaam moment, ook voor een late duik.

Op weg naar ontspanning & en welzijn

Onze VIP-hoek Voor comfortabele ontspanning

Ligstoelen en 2 farets van exotisch hout zijn te huur aan de oevers van ons lagunestrand. U kunt ze reserveren bij de Juice Bar. Voor een halve dag of hele dag Ontspan comfortabel, omgeven door een groene long, intens en stimulerend

Hier staan de tarieven

Onze massagehoek Laat alles log

Ontdek om nog meer los te laten onze speciaal ontwikkelde massages voor ons 4-sterren campingdorp. (*betaalde services). Liefhebbers van nietsdoen zullen onze zen-massagezone en de lichaamsverzorgingskaart “Robinson Wild Eiland” voor vrouwen en mannen waarderen. Om in de schaduw de dorst te lessen.
Bekijk de video

 

Bekijk de kaart

Krusoé chic en zijn luxe lodges op palen

Onze lodges op palen Luxe, rust en zinnelijkheid!

Een lagune waar twaalf geweldige luxe lodges op palen op uitkijken, waarvan er 8 met een direct uitzicht op dit Eden. Warme sfeer en gezellige inrichting op het programma!

Voir nos lodges

Het label Clef Verte (Green Key) verkrijgenGoed milieubeheer

Onze camping gelegen in Fréjus, aan de Côte d’Azur, is een natuurcamping. Hij heeft het label “Clef Verte” (Green Key) verkregen dat toeristische accommodaties beloont voor hun goede milieubeheer. Een verblijf in een Clef Verte-vestiging is aan de ene kant een garantie voor een beschermde omgeving in de verblijfplaats, aan de andere kant stimuleert het ook meer respectvolle ecologische praktijken in de toeristische sector.

Een goed beheer van water, energie en afval, een beleid van de aankoop van milieuverantwoorde producten, deze keuzes zijn essentieel voor het behoud van onze leefomgeving. Zo is er voor ons lagunestrand een regeling ingesteld om de kwaliteit van deze natuurlijke plaats te behouden, omdat water en zand kostbare elementen zijn.

Openingstijden van Krusoé chic

              Opening van de lagune

               Begin mei

LAAGSEIZOEN: 11:00 – 18:00 uur
HOOGSEIZOEN: 10:00 – 19:00 uur

 

Het dragen van de armband van la Pierre Verte is verplicht om toegang te krijgen tot de lagune. Bezoekers hebben geen toegang tot de lagune zodat onze bewoners met voorrang om een plaats kunnen vragen.