Een uniek lagunestrand

Krusoé chic & zijn lagune strand
In het hart van onze 4**** camping

Onze 4-sterren camping, gelegen op minder dan tien kilometer van de kust van Fréjus, heeft besloten het strand naar zijn bewoners te brengen. De “Krusoe chic” is een waar magisch en exotisch Eden. Deze exotische ruimte is uniek in de Var! Beschikbaar voor al onze klanten, is onze “Krusoe chic” een wereld van ontspanning, bestaande uit een pardijselijk lagunestrand, een VIP-hoek, een juice bar en een massagehut. Voor buitengewone vakanties in Fréjus aan de Côte d’Azur! Gegarandeerde glamping-sfeer.

summer 2022

 

 

Ons lagunestrand Een plaats gewijd aan de zen-attitude

Met 1.200 m² aan water en 1.200 m² wit zand brengt ons lagunestrand u heel ver. Het zal het hele gezin betoveren! U zult het gevoel hebben op een camping aan zee te zijn! Met een diepte van 1,50 m en ruime oevers is het er ideaal voor zonnebanken, zwemmen in turquoise water en kinderspelletjes in het witte zand! Wat het watergebied betreft, staat onze lagune onder toezicht van een gekwalificeerde badmeester. Met zijn lichte helling en zuiver water gefilterd volgens een 100% ecologisch proce, respecteert ons lagunestrand het natuurlijke milieu. Palmbomen en andere exotische planten evenals een prachtige waterval geven de Krusoe Chic, een authentieke cachet!

Vidéo Lagon

Exotisch voor u!

Ons Juice Bar De onmisbare ontmoetingsplaats!

Onze Juice Bar is de onmisbare ontmoetingsplaats Krusoe Chic. Natuurlijke vruchtensappen, koude dranken, smoothies, ijs … onze Juice Bar is de pauzetonic in het hart van onze natuurcamping. Exotische houten tafels en stoelen staan ter beschikking van de gasten, allemaal onder schaduwrijke afdakjes, om hun dorst te lessen in de schaduw.

De Juice Bar is ook het ontmoetingspunt van Apéro Potes (juli-augustus) van 19:30 tot 21:30 uur. Deze avonden worden verzorgd door een live muziekband, in lounge-sfeer. Een aangenaam moment, ook voor een late duik.

Op weg naar ontspanning & en welzijn

Onze VIP-hoek Voor comfortabele ontspanning

Ligstoelen en 2 farets van exotisch hout zijn te huur aan de oevers van ons lagunestrand. U kunt ze reserveren bij de Juice Bar. Voor een halve dag of hele dag Ontspan comfortabel, omgeven door een groene long, intens en stimulerend

Tarieven

Krusoé chic en zijn luxe lodges op palen

Onze lodges op palen Exotisch van jou!

Een lagune waar twaalf geweldige luxe lodges op palen op uitkijken, waarvan er 8 met een direct uitzicht op dit Eden. Warme sfeer en gezellige inrichting op het programma!

Voir nos lodges

Goed milieubeheer

Onze camping gelegen in Fréjus, aan de Côte d’Azur, is een natuurcamping. Een verblijf in La Pierre Verte is aan de ene kant een garantie voor een beschermde omgeving in de verblijfplaats, aan de andere kant stimuleert het ook meer respectvolle ecologische praktijken in de toeristische sector.

Een goed beheer van water, energie en afval, een beleid van de aankoop van milieuverantwoorde producten, deze keuzes zijn essentieel voor het behoud van onze leefomgeving. Zo is er voor ons lagunestrand een regeling ingesteld om de kwaliteit van deze natuurlijke plaats te behouden, omdat water en zand kostbare elementen zijn.

Openingstijden van Krusoé chic

Opening van de Lagune

April: 14.00 – 18.00 uur

Mei en juni: 11-18 uur

Juli en augustus: 10.00-19.00 uur

September: 11-18 uur

Het dragen van de armband van la Pierre Verte is verplicht om toegang te krijgen tot de lagune. Bezoekers hebben geen toegang tot de lagune zodat onze bewoners onbeperkt toegang kunnen hebben.