Kinderclubs

Voor onvergeterlijke vakanties bij la Pierre Verte

Wanneer u op vakantie gaat met het gezin, wilt u alleen: ontspannen en sterretjes in de ogen van uw kinderen zien, met veel zonnige herinneringen! Op onze 4-sterren camping in Fréjus kunt u deze twee combineren! Met onze 4 kinderclubs relaxen de ouders en zijn de kinderen blij dat ze kunnen spelen en vrienden te maken!

Het “Kidz-dorp” bevindt zich aan de rechterkant van het watergebied op bijna 1000m2! De 3 clubs voor 4 tot 13 jaar worden er samengevoegd. Ze zijn opnieuw ontworpen en gemaakt in Glamping-comfortmodus, en liggen in het hart van de natuur voor outdoor-activiteiten! Beveiligd en gecontroleerd door animators, zal dit dorp worden samengesteld uit exotische hutten omgetoverd tot leuke speelruimtes in het kader van de kinderclubs.

Video

Voorbeeld planning juli 2022 :

animclubs2022

Zoom in op onze verschillende clubs 4 clubs voor kinderen van 4 tot 17 jaar

Onze kinderclubs variëren van 4 tot 17 jaar: Pitchouns (Kleintjes) (4-6 jaar), Piraten (7-10 jaar), Aventuriers (11-13 jaar) en Tieners (14/17 jaar). Kinderen jonger dan 12 jaar bevinden zich naast het aquacentrum, in het nieuwe Kidz Village. Club Ados (tienerclub) bevindt zich bij paal “KUBE 8.3” (vóór het zwembad aanwijspaal animatie). Inschrijving bij de clubs is gratis. Kinderen kunnen de geneugten van kamperen ontdekken dankzij veel leuke en sportieve activiteiten, maar ook outdoor-uitstapjes en het organiseren van voorstellingen.

Belangrijk: schrijf uw kinderen in bij het welkomstdrankje op zondag om 11 uur.

Wanneer u de daarop volgende zondag aankomt, kunt u bij ons welkomstdrankje (bij de snackbar “Le Tranzat” in het laagseizoen en in het restaurant “Lou Gaudina” in het hoogseizoen) kennismaken met onze animators en uw kinderen bij de clubs inschrijven.

Openingstijden van de clubs:

Tijdens de paasvakantie: open voor 5-13 jaar van maandag tot vrijdag en heropening medio juni (behalve tieners) tot eind augustus: van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur. De teinerclub is geopend in juli en augustus, van maandag tot vrijdag van 15.00 tot 18.30 uur.

Planning animatie zomer 2023 :

gazette2023

 

 

 

 

De Pitchouns (de kleintjes) 4/6 jaar

Van maandag tot vrijdag is er een groot aantal activiteiten onder toezicht van 2 animators. Op het programma staan kennismakingsspelletjes, “safari’s” op de camping, muzikale spelletjes, verschillende handvaardigheidsactiviteiten. Maar ook picknicken, zwemmen onder toezicht in het zwembad … En de voorbereiding van de beroemde show die ze op een avond in de week voor iedereen zullen uitvoeren.

Bij het KIDZ-DORP naast het zwembad

 

 

 

 

De Piraten 7/10 jaar

Met 2 speciale animators bewegen de “Piraten” zich en hebben plezier op Camping la Pierre Verte in Fréjus! Meerdere kennismakingsspelletjes, estafettegames, creatieve workshops maar ook make-up deco-sessies, picknicken, schatzoeken … Ze nemen ook deel aan de weekendshow en ze bereiden zich voor door te repeteren met hun animators !

Bij het KIDZ-DORP naast het zwembad

De Avonturiers 11/13 jaar

Van kleine spelletjes tot uitdagingsgames, bewegen en nadenken met de de “avonturiers”. Met een toegewijde animator wisselen ze buitenactiviteiten, waterspelletjes en ook de voorbereiding op de show af. Een uitje naar buiten is ook gepland in de week, hetzij op het strand of in Aqualand, bewaakt door verschillende animators.

Bij het KIDZ-DORP naast het zwembad

De Ados (de Tieners) 14/17 jaar

Tieners hebben een Club The KUBE 8.3. ! Een trendy en unieke hoek van de camping Pierre Verte: tieners van 14 tot 17 jaar hebben hier hun ruimte! Gelegen aan de voorzijde van het watergebied is dit op 600m2 een levendige plaats, vriendelijk en relaxed! Deze plaats is daarom de ontmoetingsplaats van de ADO*-club gedurende de dag, onder toezicht van een animator met een specifiek programma van maandag tot vrijdag (spelen, entertainment, outdoor-uitstapjes met de junioren en 2 georganiseerde avonden per week). De KUBE 8.3 is ook hun HOME SWEET-HOME om gezellige momenten te delen met vrienden, overdag en ’s avonds (’s nachts geopend voor 14/19 jarigen met precieze regels die in acht genomen moeten worden).

* In juli en augustus

Bij Club Kube 8.3 rechts van het zwembad

De PumptrackTer ontspanning

De “Pumptrack” is een gereserveerd gebied met heuvels en bochten voor ATV en skateboard! Kuilen, heuvels … om plezier te hebben! (Helmverhuur bij de receptie). Tieners kunnen ervan genieten van 15:00 uur tot 18:00 uur in het kader van de kinderclub van maandag tot vrijdag *.
* Kinderen vanaf 11 jaar kunnen ook genieten van 10u tot 15u met gratis toegang.

Bekijk de video

 

 

Barry le crocro

Barry le crocro is de mascotte van de camping La Pierre Verte in Fréjus. In de kinderclub of op de hele camping weet hij uw dierbaren te vinden, die hem kunnen knuffelen en zich verwonderen over onze knuffel en fetisj! Mooie momenten in perspectief!