Winkels

Loe Gaudina
Bar / Restaurant

Ons bar-restaurant biedt u het hele seizoen een gevarieerde keuken met een mediterrane tendens. Een traditionele keuken die de hele familie tevreden zal stellen, met vlees, vis, salades, hamburgers, pizza’s gebakken op een houtvuur, maar ook thematische avonden met visspecialiteiten, gegrild vlees … In het 4*** restaurant van la Pierre Verte “Lou Gaudina” blinkt de chef-kok uit in gastronomische desserts van fruit, chocolade …allen luchtig en met subtiliteit. “Lou Gaudina” heeft een groot terras, een perfecte setting voor het diner en het kijken naar het toneel met zijn talloze levendige avonduitvoeringen. Voor avondpartijen is reserveren vereist:
04 94 95 80 27

Belangrijk: voor uw avonden zijn er terassen beschikbaar naast het restaurant

 

 

Een afhaalmaaltijd bij La Margarita

Onze zeer praktische Take Away!

Om mee te nemen en in de accommodatie te dineren ligt “La Margarita” met terras pal naast ons restaurant. De « Take away» van la Pierre Verte biedt een snack- en pizza-menu in het hoogseizoen  als u thuis een zoete en hartige pauze wilt houden.

 

«Le Tranzat» De snackbar met uitzicht op het zwembad

Een beetje hongerig? Een ideale plek

Naast het zwembad ligt op de camping Pierre Verte een zeer grote snackbar met een mooi terras met uitzicht op het watergebied. Ideaal voor uw kleine trek van ’s morgens tot’ s avonds. “Tranzat” is elke dag ’s middags geopend. Frisdranken, sandwiches, panini’s, salades, friet, ijs … iedereen kan een ontspannende pauze nemen op het terras van «Tranzat» met uitzicht op het blauw van onze zwembaden.

 

 

 

 

Een verfrissende pauze aan de lagune

De Krusoé juice bar Exotisch voor u!

Onze Krusoe Juice Bar is het onmisbare ontmoetingspunt van Krusoe Chic. Natuurlijke sappen, koude dranken, smoothies, ijs … onze Juice Bar is de tonische pauze in het hart van onze natuurcamping. Exotische houten tafels en fauteuils staan ter beschikking van de gasten, allemaal onder een schaduwrijk afdak om hun dorst te lessen in de schaduw.
De Juice Bar is ook het ontmoetingspunt van Apéro Potes (juli-augustus-september) van 18.30 tot 21.00 uur. Deze avonden worden onderbroken door een band met livemuziek in de lounge-sfeer. Een aangenaam moment, ook voor een latere duik.

 

 

 

De supermarkt is handig als hulp!

Praktisch winkelen Een winkel met een breed assortiment producten

Heb je ter plaatse wat boodschappen nodig? Een probleem om op te lossen? Brood en gebak voor je ontbijt op je terras in de zon? Onze self-service supermarkt met zijn hotspot is ideaal zodat u niet in de auto hoeft te stappen en ontspannen op de camping kunt blijven. Deze buurtwinkel heeft ook een hoekbazaar en kranten, naast alle soorten voedsel.

Tijdstippen

Snackbar: “Le Tranzat”

In het hoogseizoen: 9:30-19:30. In het laagseizoen: 11:00 – 18:00.

Juice Bar : “Le Krusoé” (vanaf mei)

In het hoogseizoen: 10:00-19:00. In het laagseizoen: 11:00 – 18:00

Bar & restaurant: “Lou Gaudina”

In het hoogseizoen: 8:00 tot 14:00 & 18:00 tot middernacht. In het laagseizoen: 19:00 tot 22:00 door de week & 11:00 tot 14:00 in het weekend

Take away: “La Margarita”

In het hoogseizoen: 18:00 tot middernacht.

Supermarkt: “Le Proxi”

In het hoogseizoen: 7:00 – 13:00 & 15:00 – 20:00. In het laagseizoen: 8:00 – 12:00 & 17:00 – 19:00