Camping met entertainment

La Pierre Verte land van entertainment voor iedereen!

Onze 4-sterren camping in Fréjus aan de Côte d’Azur biedt een breed scala aan activiteiten, overdag en ’s avonds, voor alle smaken, alle wensen, alle leeftijden. Vanaf de opening van de camping in april tot de sluiting eind september wordt er een wekelijks programma aan alle bewoners geboden voor een vakantie in #campingfun-modus!

Planning animatie zomer 2023 :

gazette2023

Voir la vidéo

Entertainment op de camping zelf

Een plaats om te genieten van het leven en te ontspannen op Camping La Pierre Verte in Fréjus! Kom en ontdek de #campingfun-sfeer met activiteiten onder toezicht van een team van gespecialiseerde animators. Een ideaal programma voor een verblijf met familie, met z’n tweeën of met vrienden! Onze 4-sterren vakantieclub biedt sportieve en leuke activiteiten, op het land en in het water voor alle leeftijden, dankzij onze vele faciliteiten die u ter beschikking staan en die onze vestiging tot een echte camping met entertainment maken.

Video 1

Video 2

 

Gek op watersport!

BEWEEG, ZWEM, DANS! Om u tijdens uw verblijf tevreden te stellen

Een programma met sportevenementen is opgezet om alle klanten in ons 4-sterren campingdorp tevreden te stellen. Zumbacursussen, fitness, circuittraining, stretching … (in het animatiecentrum) worden afgewisseld met lessen aquagym, aquazumba of aquafun in ons watergebied, maar ook inleidende danslessen (Kuduro, Madison, Hip-Hop …). Sportactiviteiten in zen-modus zoals aqua-pilates, taichi, aqua-sophrology worden ook aangeboden in de lagune. Voor teamsportverslaafden biedt ons animatieteam een ​​verscheidenheid aan sporten: basketbal, voetbal, beachvolleybal, beachtennis, badminton, tafeltennis, maar ook boogschieten, darten of waterpolo in het zwembad. Deze activiteiten worden ook georganiseerd in toernooien en per leeftijdsgroep. Voor iedereen! Een ideaal moment om te spelen en vrienden te maken tijdens zijn vakantie! Een sfeer van competitie en gezelligheid die je zult vinden tijdens de toernooien van pétanque nocturne (boulodrome van onze animatieteam), een must op Camping La Pierre Verte!

Activiteiten voor iedereen in de lachmodus!

LACH, SPEEL, ONTDEK!

Het animatieteam heeft verschillende leuke activiteiten opgezet, zoals bijvoorbeeld game appetizers, “on-line” games zoals e-games (interactieve quizzen) of sms-spelletjes voor 11-17-jarigen met cadeaus om te winnen. We bieden ook veel originele animaties: zoals een opblaasbare structuur “de glijbaan” met dubbele loop voor plezier voor het hele gezin, virtual reality-circuits, een circus of opblaasbare spellen “Transformer” (bij de animatiemodule) of een “Commando Pool-spel “(bij het zwembad)! In een andere afdeling worden initiaties voor fotografie (technische en artistieke opzet uitgevoerd met camera) of bijenteelt (een honing “Pierre verte” wordt gemaakt op onze camping door een lokale imker) opgezet. Elk jaar wordt een origineel thema georganiseerd om iets nieuws te brengen!

La Pierre verte Land van feesten

ZOMERAVONDEN VOOR EEN ONVERGETELIJKE VAKANTIE

Van april tot september biedt ons animatieteam van Pierre Verte ’s avonds een gevarieerd programma, dat plaatsvindt op ons podium met uitzicht op het terras van het restaurant “Lou Gaudina” en enkele voorfeesten aan de oevers van het lagunestrand, zoals muzikale voorprogramma’s (bands en DJ). Een geschiedenis van genieten van een late muzikale duik onder het genot van een cocktail! Zuiver zomergeluk!

Je kunt live concerten bijwonen met groepen van verschillende muziekstijlen (funk, groove, 80s, rock …), maar ook thematische avonden in disco DJ-modus, jaren 90 … Maar ook sfeervolle dj’s met thematisch entertainment voor het hele gezin!

Wat betreft de shows worden uitvoeringen op maat door het animatieteam elk jaar getoond, waarbij verschillende gebieden worden gecombineerd: choreografie, theater, koffie-theater, dans! Met ritme, droom, humor en een verhaal! Kleurrijke en feestelijke sfeer, ook met cabaretvoorstellingen of acrobatische hiphop voor glamoureuze en trendy feesten. We vergeten de jongsten niet met schuimparty en neonparty voor hun grootste geluk, maar ook één van de grootste! Evenals andere avonden in het kader van de Ado-club op Kube 8.3 (nieuwe ruimte voor adolescenten van la Pierre Verte). Neem ook deel aan de avonden met demonstraties van de mentalist, van magie, carnavalsevenementen en natuurlijk met uw lievelingen en kinderitvoeringen (voorbereid als onderdeel van de clubs)!

Speciale evenementenavonden zoals grote voetbalwedstrijden (uitgezonden op verschillende staanders op de camping) worden georganiseerd afhankelijk van de actualiteit, met een sfeer van vreugde en samen delen!

Bekijk de video in het restaurant

Bekijk de video in de lagune

 

 

Ter informatie

Het entertainmentprogramma is elk jaar anders met nieuwe onderwerpen. Het staat on-line in het laagseizoen en hoogseizoen in de sectie documenten die u kunt downloaden en bij aankomst aan elke inwoner worden uitgereikt. Het programma in het hoogseizoen (juli en augustus) is altijd meer uitgebreid dan het laagseizoen (april, mei, juni en september).

De diensten aangeboden door ons animatieteam zijn gratis. Sommige opgezet door aanbieders zijn tegen betaling, maar tegen door ons onderhandelde tarieven. We maken ze bekend in onze verschillende gedrukte en on-line publicaties op onze sociale netwerken.

Voor de entertainment in onze 4 kinderclubs (van 4 tot 17 jaar oud) kunt u onze pagina met kinderclubs raadplegen.

Vind onze animatieprogramma’s voor Laagseizoen en Hoogseizoen die worden georganiseerd in dit centrum.

animclubs2022