COMFORT STAANPLAATSEN

KAMPEREN IN DE GROENE ZONE

Onze traditionele camping La Pierre in Fréjus is een groene long (de zogenaamde plateauzone) waar de natuur wordt gerespecteerd en behouden. Omdat de essentie van kamperen de traditionele plaatsen zijn, hebben wij 120 plaatsen voor onze kampeervrienden bewaard! Deze ruime, schaduwrijke of halfschaduwrijke plaatsen zijn omzoomd door de mediterrane vegetatie die op de camping bloeit. Kom met uw tenten, vouwwagens en campers om een vakantie door te brengen in het hart van de natuur, met het extra comfort! Gelegen op het plateau, zijn ze goed gepositioneerd, vlak bij ons lagune-strand, de zwembaden (met hun snackbar Tranzat) en de kinderclubs (Kidz village en Kube 8.3 met zijn clubs voor kinderen van 4 tot 17 jaar). De menselijke omgeving is levendig, warm, vriendelijk en gezinsgericht ! 3 perfect onderhouden sanitairgebouwen liggen verspreid over het Plateau de la Pierre Verte. U vindt er douches, toiletten, babyruimtes en 1 toiletgebouw uitgerust voor personen met beperkte mobiliteit.

 

COMFORT STAANPLAATSEN

Onze comfortplaatsen zijn uitgerust met 10 ampère elektriciteit en hebben ook een waterkraantje.. Ze zijn geschikt voor maximaal 5 personen per plaats en voor een kampeeruitrusting van maximaal 6 meter, inclusief dissel en luifel voor campers en caravans, dus om u zo goed mogelijk te ontvangen reserveer uw plaats op basis van uw kampeeruitrusting : tent, vouwwagen, caravan of camper. Elke kampeerplaats heeft een andere afmeting en vorm.

COMFORT STAANPLAATSEN

Voor tent / vouwwagen / caravan / camper

Elektriciteit : 10 amp. + water
6 m / 5 pers. maximaal

COMFORT STAANPLAATSEN
++ofof++
* De prijs van de staanplaats is gebaseerd op 2 personen.

Prijzen & beschikbaarheid

Voor tent / vouwwagen / caravan / camper

PRAKTISCHE ZAKEN

Aankomsten zijn van 14u tot 19u. Als u niet heeft gereserveerd, kunt u spontaan komen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Als u uw verblijf wilt verlengen, doet U dat graag in overleg met de receptie. De standplaats moet voor 12 uur vrij zijn, anders moet u een extra nacht betalen.Huisdieren zijn toegestaan, behalve in categorie 1 en 2. Laat ze niet alleen op de staanplaats

ACCESOIRESSEN

Om veiligheidsredenen, uitsluitend gesloten gasbarbecues met een antileksysteem en Europese conformiteit zijn toegestaan, evenals elektrische plancha’s van maximaal 2000 watt voor comfortplaatsen (10 ampère vereist voor de werking). Alle barbecues moeten tijdens het gebruik onder toezicht staan.
Als optie (alleen op reservering) verhuren wij koelkasten van (80L) en XL (110L).
Voor uw gemak, hebben we ook katoenen of wegwerpbare lakenpakketten, handdoeken, babypakketten (kinderbed + kinderstoel + badje) en gasplancha’s te huur, met een borgsom als garantie. Denk eraan deze te blokkeren wanneer u reserveert voor een voorraadkwestie, vooral in het hoogseizoen.

ELEKTRICITEIT

Om de overconsumptie van elektriciteit tegen te gaan, vragen wij u om elke avond tijdens de piekuren, van 17.00 tot 21.00 uur, enkele energiebesparende gebaren toe te passen: DANK U VOOR het NIET GELIJKTIJDIG gebruiken van de volgende energieverbruikende apparaten : AIR CONDITIONER / PLANCHA/ BROODROOSTER / OVEN / WATERKOKER / FRITEUSE / HAARFÖHN (stekkerdoos bij elke wastafel van de toiletten).

GELIEVE UW AIRCONDITIONING UIT TE SCHAKELEN OM IN ALLE RUST TE KUNNEN KOKEN.
Het netwerk van onze camping kan alleen ondersteunen :
– 6 Ampère (1200 watt) op de CLASSIC plaatsen
– 10 Ampère (1800 watt) op de plaatsen CONFORT, PREMIUM.

ELEKTRISCHE AUTO

Het is ten strengste verboden uw elektrische auto op onze staanplaatsen op te laden (artikel 17 van ons huishoudelijk reglement), aangezien onze aansluitingen niet voldoen aan de elektrische normen voor het opladen van elektrische auto’s. Onze aansluitingen voldoen niet aan de elektrische normen voor het opladen van accu’s. Vraag bij de receptie naar onze 2 elektrische oplaadpunten, gelegen tegenover de receptie (tegen betaling).