Camping Waterpark

De voeten in het water
Onder de zon van de Var

Onze 4-sterren vakantiecampingdorp La Pierre Verte biedt u ontspanning in het water, een waterpark van bijna 2500m²! 2 zwembaden (waarvan één verwarmd in het laagseizoen), een bubbelbad, een leuk kinderbad (verwarmd), een glijbaan, alles voor een totale ontspanning van lichaam en geest. In de modus #Aquatherapie met plezier!

 

 

Voir la vidéo

Een waterruimte levendigheid voor allen!

Welke betere manier om de zachte zon van de Var ten volle te waarderen dan om je dag in het water van een zwembad door te brengen? Onze camping biedt 2 zwembaden perfect om te zwemmen (een bad van 25m), spelen, loungen. Vanaf het begin van het seizoen is ons verwarmde zwembad (15m x 15m) in gebruik voor het plezier van iedereen wanneer de buitentemperaturen in april en mei niet op hun hoogtepunt zijn. Een blauwe waterruimte onder een azuurblauwe hemel en midden in een groene long! Absoluut geluk voor de ogen! Voor het comfort zorgen uitgestrekte stranden met 200 ligstoelen*, fauteuils en pergola-gebieden die open staan voor iedereen om te vertoeven onder de mediterrane zon. Een glijbaan en een peuterbad met leuke speeltjes zorgen voor het grootste plezier voor kinderen en volwassenen. De bubbelbaden vormen op zich een uitnodiging om te ontspannen voor de ouderen.

Ons zwembad is ook de plek voor alle wateractiviteiten* van het animatieteam en de kinderclubs. Aquagym, aquazumba, spelletjes “Commando pool-game”, aquafun, waterpolo, alle generaties ontmoeten elkaar in het watergebied om te spelen, lachen, bewegen! Maar ook in het hoogseizoen met de beroemde dans van de zomer van het Team Animation, waarmee alle bewoners in het water ook op het ritme kunnen dansen!

Het entertainment is gratis van maandag tot vrijdag in het laag- en hoogseizoen. Zie animatieagenda.

 

 

 

6 badmeesters in juli en augustus voor uw veiligheid

Een regeling voor ieders welzijn Voor uw welzijn

Het toezicht van onze badmeesters helpt om deze ruimte te beveiligen waar alle leeftijden naast elkaar voorkomen. Voor het plezier van iedereen! Ten eerste zijn schoenen (achter te laten bij de ingang of in zijn tas te houden), korte broeken en boards-shorts verboden in het zwembad vanwege de hygiëne. De douche en het voetenbad zijn verplicht. Het is ook verboden om glazen, voedsel en sigaretten mee te nemen. Waterspeeltjes, matrassen, zwemvliezen, grote boeien en boten zijn ook verboden. En voor kinderen die niet kunnen zwemmen en onder toezicht van een ouder, is het dragen van armbandjes verplicht.

Een optimale beveiliging van de waterruimte

Onze baden staan worden het hele seizoen onder toezicht van ons reddingsteam. Onzesurveillancepersoneel beschikt over de nodige vaardigheden om hun taken uit te voeren. Onze badmeesters verwelkomen u en zij zijn er om u raad te geven, voor het welzijn van iedereen. In de zwemruimte kunt u planken en armbandjes voor de kleintjes lenen.

Voor uw comfort 200 ligstoelen, fauteuils & pergola's

Aan de rand zonnebanken Het spel "Draai de handdoeken"!

Uw 4-sterren camping La Pierre Verte biedt u gratis toegang tot vele ligstoelen en stoelen voor uw comfort. Als u echter uw stoelen verlaat en uit het watergebied gaat, moet u uw spullen (handdoeken, tassen, laptop, camera, schoenen, bril, petjes, speelgoed, zonnebrandcrème …) meenemen zodat andere bewoners ervan kunnen profiteren. De ligstoelen kunnen niet worden geblokkeerd omdat ze niet kunnen worden geboekt. In het andere geval heeft ons reddingsteam alle autoriteit om uw spullen in de bak “gevonden voorwerpen” van het complex te leggen, terwijl de jingle “Turn the towels”, muzieksymbool van deze regeling, wordt gestart. We zullen daarom 5 keer/dag na onze jingle “handdoeken omdraaien”.

Bedankt voor uw begrip.

 

 

 

Een frisse pauze in "Tranzat"!

Tussen twee duiken

Kom iets drinken in “Tranzat”

Onze snackbar bij het zwembad, die ligt aan de rand van het watergebied op la Pierre Verte. Overdag vindt u er koele drankjes, ijs en snacks om weer bij te komen!

Openingstijden van het watergebied:

In het laagseizoen: van 10:00 tot 18:00
In het hoogseizoen: van 9:30 tot 19:30