Camping Waterpark

De voeten in het water
Onder de zon van de Var

Onze 4-sterren vakantiecampingdorp La Pierre Verte biedt u ontspanning in het water, een waterpark van bijna 2500m²! 2 zwembaden (waarvan één verwarmd in het laagseizoen), een bubbelbad, een leuk kinderbad (verwarmd), een glijbaan, alles voor een totale ontspanning van lichaam en geest. In de modus #Aquatherapie met plezier!

 

 

Voir la vidéo

Een waterpark levendigheid voor allen!

Welke betere manier om de zachte zon van de Var ten volle te waarderen dan om je dag in het water van een zwembad door te brengen? Onze camping biedt 2 zwembaden perfect om te zwemmen (een bad van 25m), spelen, loungen. Vanaf het begin van het seizoen is ons verwarmde zwembad (15m x 15m) in gebruik voor het plezier van iedereen wanneer de buitentemperaturen in april en mei niet op hun hoogtepunt zijn. Een blauwe waterruimte onder een azuurblauwe hemel en midden in een groene hart! Absoluut genot voor de ogen! Voor het comfort een uitgestrekte zonneweide met 200 ligstoelen*, fauteuils en meerdere pergolas toegangkelijk die open staan voor iedereen om te vertoeven onder de mediterrane zon. Een glijbaan en een peuterbad met leuke speeltjes zorgen voor het grootste plezier voor kinderen en volwassenen. De bubbelbaden, bestemd voor 18+ zijn een ware uitnodiging om te ontspannen.

Ons zwembad is ook de plek voor alle wateractiviteiten* van het animatieteam en de kinderclubs. Aquagym, aquazumba, spelletjes “Commando pool-game”, aquafun, waterpolo, alle generaties ontmoeten elkaar in het waterpark om te spelen, lachen, bewegen! Met in het hoogseizoen met de beroemde dans van de zomer van het AnimatieTeam, waarmee alle bewoners in het water ook op het ritme meekunnen dansen!

Het entertainment is gratis(muv activiteinten verzorgd door externe bedrijven) van maandag tot/met vrijdag in het laag- en hoogseizoen. Zie animatieagenda.

 

 

 

6 badmeesters in juli en augustus voor uw veiligheid

Noodzakelijke regels voor ieders welzijn

Het toezicht van onze badmeesters helpt om deze ruimte te beveiligen waar alle leeftijden naast elkaar voorkomen. Voor het plezier van iedereen! Ten eerste zijn schoenen (achter te laten bij de ingang of in zijn tas te houden), korte broeken en boards-shorts verboden in het zwembad vanwege de hygiëne. De douche en het voetenbad zijn verplicht. Het is ook verboden om glazen, voedsel en sigaretten mee te nemen. Waterspeeltjes, matrassen, zwemvliezen, grote boeien en boten zijn ook verboden. En voor kinderen die niet kunnen zwemmen en onder toezicht van een ouder, is het dragen van armbandjes verplicht.

Een optimale beveiliging van de waterruimte

Onze baden staan worden het hele seizoen onder toezicht van ons reddingsteam. Onzesurveillancepersoneel beschikt over de nodige vaardigheden om hun taken uit te voeren. Onze badmeesters verwelkomen u en zij zijn er om u raad te geven, voor het welzijn van iedereen. In de zwemruimte kunt u planken en armbandjes voor de kleintjes lenen.

Voor uw comfort 200 ligstoelen, fauteuils & pergola's

Zonneweide met ligstoelen Het spel "Draai de handdoeken"!

Uw 4-sterren camping La Pierre Verte biedt u gratis toegang tot vele ligstoelen en stoelen voor uw comfort. Als u echter uw stoelen verlaat en uit het watergebied gaat, moet u uw spullen (handdoeken, tassen, laptop, camera, schoenen, bril, petjes, speelgoed, zonnebrandcrème …) meenemen zodat andere bewoners ervan kunnen profiteren. De ligstoelen kunnen niet worden geblokkeerd omdat ze niet kunnen worden geboekt. In het andere geval heeft ons reddingsteam alle autoriteit om uw spullen in de bak “gevonden voorwerpen” van het complex te leggen, terwijl de jingle “Turn the towels”, muzieksymbool van deze regeling, wordt gestart. Dezz jiingle zullen wij 5 keer/dag afspelen.

Bedankt voor uw begrip.

 

 

 

Een frisse pauze in de "Tranzat"!

Tussen twee duiken

Kom iets drinken de “Tranzat”

Onze snackbar bij het zwembad op “La Pierre Verte****. Overdag vindt u er koele drankjes, ijs en snacks om weer bij te komen!

Openingstijden van het watergebied:

Laagseizoen: 9.00 – 19.00 uur
Juli en augustus: 9.00 – 19.30 uur