Receptie

Onmisbaar van aankomst tot vertrek!

Bij uw aankomst, maar ook vooral per post of telefoon, is het eerste contact met onze 4-sterren campingdorp in Fréjus met het reserveringsteam. Informatie, diensten, glimlachen, ons team staat tot uw beschikking (in het Engels, Nederlands, Duits en Spaans) onder alle omstandigheden. Voor een vakantie op Camping La Pierre verte in pleziermodus!

130 campingplaatsen In het hart van de natuur

U heeft een staanplaats gehuurd

Indien U heeft gereserveerd :

Aankomst op de camping is van 14.00 uur tot 19.00 uur. Zodra het papierwerk bij de receptie is gedaan, wordt U naar uw staanplaats begeleid. Als u niet heeft gereerveerd, bent u, onder voorbehoud van beschikbaarheid, vrij om te blijven.  Gelieve ons de dag van uw vertrek mede te delen. U wilt uw verblijf bij ons verlengen ? Graag!, uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid. U moet dit wel bij de receptie bevestigen. Op de dag van vertrek moet de staanplaats voor de middag worden vrijgemaakt, anders wordt u een extra nacht inrekening gebracht.

Heeft u een stacaravan gehuurd?

Aankomst is van 15.00 uur tot 19.00 uur. Na de administratieve formaliteiten bij de receptie en het in ontvangst nemen van uw sleutels en uw documenten van “Pierre Verte (welkomstgids, informatieschema), wordt U begeleid naar een stacaravan. U kunt dan de staat van de stacaravan bekijken en bij de receptie binnen 48 uur na uw aankomst een eventueel gebrek of onregelmatigheid in uw accommodatie melden middels een ingevuld, gedateerd en ondertekend inventarisdocument dat u bij aankomst zal worden overhandigd. Anders wordt deze lijst als geaccepteerd beschouwd.

Toegang tot de camping

Bij het inchecken geven wij u uw toegangscode, die strikt persoonlijk is en overeenkomt met uw persoonlijke voertuig.  De slagboom is uitgerust met een “anti-pass back” -systeem dat  blokkeert  indien u tweemaal  achter elkaar  òf naar binnen òf naar buiten gaat. Een systeem ten behoeve van uw veiligheid. Wij verzoeken U uw code niet aan een ander persoon te geven, uw passage zal vervolgens worden geweigerd. Voor elk extra voertuig is de toestemming van de receptie nodig en deze wordt per dag gefactureerd. Als u uw verblijf verlengt, beste bewoner, vergeet dan niet uw toegangscode bij de receptie te verlengen.

ELEKTRICITEIT

1 / Staanplaats Comfort: 6 Amp = 1320 Watt

2 / Staanplats  Comfort PLUS 10 Amp = 2000 Watt

3 / Staanplats  Premium met eigen voorzieningen: 10 Amp = 2000 Watt

4 / stacaravans: 10 Amp = 2000 Watt

 

 

 

160 stacaravans Voor elk wat wils

Vertrek huurders stacaravan

Geachte bewoners, vertrek is ’s morgens tussen 08.00 uur en10.00 uur.

Wij verzoeken u om uiterlijk 48 uur vóór de vertrekdag een afspraak te maken bij de receptie voor uw uitcheckinventaris.

Op de dag van vertrek moet u uw accommodatie schoongemaakt (de vloer moet schoon en droog zijn) achterlaten, en vergeet niet de afwas (schoon, droog en opgeruimd !). Wilt u de koelkast ontdooien en ale uw spullen verwijderen en vuilniszakken in de daarvoor bestemde containers doen. Ons team inventariseert vervolgens de achtergelaten plaats in uw aanwezigheid op het afgesproken tijdstip. Wij werken aan een constante verbetering en vragen U daarom een tevredenheidsenquête bij de receptie (in de witte doos of bij een receptioniste) af te geven. We zullen u op dat moment uw borg teruggeven.

Als u vóór 14.00 aankomt, kunt na registratie van uw aankomst bij de receptie u in afwachting tot uw installatie, genieten van al onze faciliteiten: zwembad, lagune, speeltuinen, animatiecentrum, winkels ….

 

 

 

In geval u 's nachts vertrekt

Als u tussen 19:30 en 08:30 uur vertrekt (alleen  mogelijk als wij bevestigd hebben dat uw verblijf volledig betaald is, vragen wij u, beste bewoners van la Pierre Verte, om de receptie van te voren te informeren.

U moet uw sleutels bij vertrek bij onze bewaker bij de entree van de camping inleveren

Ons team zal de volgende dag de stacaravan controleren en als alles in orde is, wordt uw borg indien per creditcard , geannuleerd. Heeft U borg in contanten betaald, dan kunt U alleen vertrekken tijdens openingstijden van de receptie.

Voor alle technische problemen staan wij ter uw beschikking!

Een probleem in uw stacaravan of in uw accommodatie? Bel ons en laat het weten bij de receptie. We zorgen dan voor snel ingrijpen om u te helpen.

Openingsuren van de receptie

Open 7d/7: van 8:30 tot 19:30 uur (en van 8:00 tot 20:00 uur in het hoogseizoen)

Infopunt: Tel. 04 94 40 88 30

 

 

 

Diensten om uw leven te vergemakkelijken Tijdens uw vakantie op la Pierre Verte in Fréjus

 • Verkooppunt van WIFI-toegang (betaalde diensten)
 • Postservice: verkoop van postzegels bij de receptie: het ohalen gebeurt maandag t/m vrijdag rond 10:00 uur (behalve op zondag). U kunt dus uw gefrankeerde post achterlaten..
 • Printen: betaalde service
 • Verschillende verhuurmogelijkheden: wegwerplakens, katoenen lakens, handdoekensets, babypakket bestaande uit een bed, een stoel en een badje, koelkast.
 • Diverse te lenen apparaten: strijkijzer, haardroger, elektrische adapters. Gezelschapsspellen, ballonnen, ping-pong-rackets, petanqueballen (in het hoogseizoen in het animatiecentrum).
 • Gevonden voorwerpen moeten aan de receptie worden afgegeven, waar ze voor de eigenaars in bewaring blijven.
 • Gezondheid: als u een arts nodig heeft, heeft de receptie de contactgegevens (de EHBO-post bevindt zich in de hut van het zwembad voor de eerste zorg met een defibrillator en zuurstof) + Aanwezigheid van een vertegenwoordiger van SOS Médecin elke dag in het hoogseizoen en op aanvraag in het laagseizoen.
 • Recycling: gebruikte batterijen worden bij de receptie gedeponeerd in de daarvoor bestemde container + selectieve sortering (speciale containers).
 • Affiches met entertainment programma in het laag- en hoogseizoen (wat U tevens bij aankomst ontvangt).

Toeristische informatie & kaartverkoop

Ons receptieteam zal u graag adviseren en u informeren over talloze toeristische gebieden aan de Côte d’Azur. Een culturele plek om te bezoeken? Een pittoresk dorp? Een strand of baai om te ontdekken?

Een route? We verheugen ons om u op weg te helpen. We bieden ook toeristische brochures met agendas van festiviteiten in de regio die worden aangeboden door onze lokale en regionale partners (VVV-kantoor …).
We bieden u ook de dienstregeling voor het ovv stadscentrum en het strand (alleen juli en augustus). Het startpunt ligt bovenop de heuvel boven la Perre Verte, aan de andere kant van de weg (200 m van de receptie).

We zorgen ook voor kaartverkoop (die elk jaar uitgebreider wordt): voor de Aqualand-parken in Fréjus, Marineland in Antibes, de Bateaux Verts (shuttle naar St Maxime-St Tropez), catamarantochten met AMC Event of excursies met de bus in de regio met Beltrame (Monaco, Ventimiglia, Gorges du Verdon …).

Praktische informatie

A / Met betrekking tot betalingen accepteren wij betaling met contant geld, vakantiecheques of creditcard (Visa / Mastercard / Eurocard). Cheques worden niet geaccepteerd.
B / Het dragen van de armband is verplicht omgebruik te kunnen maken van onze faciliteiten, onze lagune, de gratis shuttle en partnervoordelen (in het hoogseizoen).
C / Onze bewakers zijn de hele nacht aanwezig op de camping van 20.00 tot 08.00 uur.
D / Uw gasten zijn welkom! Ze moeten een identificatiebewijs aan de bewaker tonen. Hun voertuig blijft op de parkeerplaats buiten de camping.
Prijs op te vragen bij de receptie. De lagune is niet toegankelijk voor bezoekers. Deze is gereserveerd voor bewoners die om een plaats vragen.
E / Barbecues zijn verboden in welke vorm dan ook.

Om bij de camping te komen:

 • Met de auto: A8 afslag 38, richting Bagnols-en-Forêt
 • Met de trein: Gare Saint-Raphaël en vervolgens buslijn 1 (vóór 1/07 en na 02/09) & lijn 20 van 01/07 tot en met 02/09
 • Met het vliegtuig: luchthaven van Nice (60 km)

Openingstijden

 • In laag- en hoogseizoen: 8:30 – 19:30