Receptie

Onmisbaar van aankomst tot vertrek!

Bij uw aankomst, maar ook vooral per post of telefoon, is het eerste contact met onze 4-sterren campingdorp in Fréjus met het reserveringsteam. Informatie, diensten, glimlachen, ons team staat tot uw beschikking (in het Engels, Nederlands, Duits en Spaans) onder alle omstandigheden, 24 uur per 24 uur. Voor een vakantie op Camping La Pierre verte in pleziermodus!

130 campingplaatsen In het hart van de natuur

U heeft een campingplaats gehuurd

Aankomst op de camping is van 14.00 uur tot 19.00 uur. Zodra het papierwerk bij de receptie is gedaan, zal een begeleider u naar uw accommodatie leiden.

Als u niet hebt gereerveerd, bent u vrij om te blijven op basis van beschikbaarheid. Gelieve ons de dag van uw vertrek mede te delen. U wilt uw verblijf bij ons verlengen. Graag! U moet dit alleen bij de receptie bevestigen. Voor uw vertrek van de camping moet de accommodatie voor de middag worden vrijgemaakt, anders moet u een extra nacht betalen.

Heeft u een stacaravan gehuurd?

Aankomst is van 15.00 uur tot 19.00 uur. Na de administratieve formaliteiten bij de receptie en het afgeven van uw sleutels en uw documenten van “Pierre Verte” (welkomstgids, informatieschema) zal een begelieder u begeleiden naar een stacaravan. U kunt dan de staat van de stacaravan bekijken en bij de receptie binnen 48 uur na uw aankomst een eventueel gebrek of onregelmatigheid in uw huur melden met een ingevuld, gedateerd en ondertekend inventarisdocument dat u bij aankomst zal worden overhandigd. Anders wordt deze lijst als geaccepteerd beschouwd.

 

 

 

Toegang tot de camping

Bij het inchecken geven wij u uw toegangscode, die strikt persoonlijk is en overeenkomt met uw persoonlijke voertuig. De slagboom is uitgerust met een “anti-pass back” -systeem dat verbiedt om tweemaal op hetzelfde punt binnen te komen of weg te gaan. Dus als u uw code aan een andere persoon geeft, wordt uw volgende toegang geweigerd. Een systeem ten behoeve van uw veiligheid. Voor elk extra voertuig is de toestemming van de receptie verplicht en deze wordt per dag gefactureerd. Als u uw verblijf verlengd maakt, beste bewoner, vergeet dan niet uw toegangscode bij de receptie te verlengen.

ELEKTRICITEIT
1 / Comfortlocatie: 6 Amp = 1320 Watt & Locatie

2 / Comfort PLUS locatie: 10 Amp = 2000 Watt

3 / Premium-staanplaats met eigen voorzieningen: 10 Amp = 2000 Watt

4 / Voor stacaravans: 10 Amp = 2000 Watt

 

 

160 stacaravans Voor elk wat wils

Vóór uw vertrek

Wij verzoeken u om uiterlijk 48 uur vóór de vertrekdag een afspraak te maken bij de receptie voor uw uitcheckinventaris. Geachte bewoners, vertrek is ’s morgens van 08.00 uur tot 10.00 uur.

In een stacaravan: op de dag van vertrek moet u uw accommodatie schoonmaken schoongemaakt (de vloer moet schoon en droog zijn), en niet te vergeten de afwas. Wilt u de koelkast ontdooien en alle je spullen verwijderen en vuilniszakken uit daarvoor bestemde containers halen. Ons team inventariseert vervolgens de achtergelaten plaatsen in uw aanwezigheid op het afgesproken tijdstip. We vragen u om een ​​constante verbetering van onze accommodatiediensten en daarvoor een tevredenheidsenquête bij de receptie (in de witte doos of bij een receptioniste) af te geven. We zullen u op dat moment uw aanbetaling teruggeven.

Als u vóór 14.00 uur (op de camping) of 15.00 uur (in de stacaravan) aankomt, kunt u na registratie van uw aankomst bij de receptie genieten van al onze faciliteiten: zwembad, lagune, speeltuinen, animatiecentrum, winkels ….

 

 

 

 

In het geval van vertrek 's nachtss

Als u tussen 19:30 en 08:30 uur vertrekt (alleen als de aanbetaling per overschrijving of cheque was), vragen wij u, beste bewoners van la Pierre Verte, om de receptie te informeren en te controleren of alles geregeld is voor uw verblijf. Ons team zal de volgende dag de stacaravan controleren en als alles in orde is, wordt uw storting per creditcard gewist of wordt uw storting per cheque binnen een week per post geretourneerd.

U moet dus uw sleutels inleveren bij onze bewaker bij de entree van de camping

Voor alle technische problemen staan wij ter uw beschikking!

Een probleem in uw stacaravan of in uw accommodatie? Bel ons en laat het weten bij de receptie. We zorgen dan voor snel ingrijpen om u te helpen.

Openingsuren van de receptie

Open 7d/7: van 8:30 tot 19:30 uur (en van 8:00 tot 20:00 uur in het hoogseizoen)

Infopunt: Tel. 04 94 40 88 30

 

 

 

Diensten om uw leven te vergemakkelijken Op vakantie op la Pierre Verte in Fréjus

 

 • Verkooppunt van WIFI-toegang (betaalde diensten)
 • Postservice: verkoop van postzegels bij de receptie: het ohalen gebeurt elke dag rond 10:00 uur (behalve op zondag). U kunt dus uw gestempelde post achterlaten..
 • Afdrukken: betaalde service
 • Verschillende verhuurmogelijkheden: wegwerplakens, katoenen lakens, handdoekensets, babypakket bestaande uit een bed, een stoel en een badje, koelkast, tennisracket + ballen.
 • Diverse te lenen apparaten: strijkijzer, haardroger, elektrische adapters. Gezelschapsspellen, ballonnen, ping-pong-rackets, petanqueballen (in het hoogseizoen in het animatiecentrum).
 • Gevonden voorwerpen moeten aan de receptie worden afgegeven, waar ze voor de eigenaars in bewaring blijven.
 • Gezondheid: als u een arts nodig heeft, zal de receptie dit navragen (de EHBO-post bevindt zich in de hut van het zwembad voor de eerste zorg met een defibrillator en zuurstof) + Aanwezigheid van een vertegenwoordiger van SOS Médecin elke dag in het hoogseizoen en op aanvraag in het laagseizoen.
 • Recycling: gebruikte batterijen worden bij de receptie gedeponeerd in de daarvoor bestemde container + selectieve sortering (speciale containers).
 • Aankondigingen van entertainment in het laag- en hoogseizoen (naast een schema dat bij u thuis wordt gegeven).

Toeristische informatie & kaartverkoop

Ons receptieteam zal u graag adviseren en u begeleiden in talloze toeristische gebieden aan de Côte d’Azur. Een culturele plek om te bezoeken? Een pittoresk dorp? Een strand of baai om te ontdekken? Een route? We verheugen ons om u op weg te helpen. We bieden ook toeristische brochures met kalenders van festiviteiten in de regio die worden aangeboden door onze lokale en regionale partners (VVV-kantoor …).
We bieden u ook het stadsbusschema voor het stadscentrum en het strand (alleen juli en augustus). Het startpunt ligt bovenop de heuvel boven la Perre Verte, aan de andere kant van de weg (200 m van de receptie).

We zorgen ook voor kaartverkoop (die elk jaar uitgebreider wordt): voor de Aqualand-parken in Fréjus, Marineland in Antibes, de Bateaux Verts (shuttle naar St Maxime-St Tropez), catamarantochten met AMC Event of excursies met de bus in de regio met Beltrame (Monaco, Ventimiglia, Gorges du Verdon …).

Praktische informatie

A / Met betrekking tot betalingen accepteren wij betaling met contant geld, vakantiecheques of creditcard (Visa / Mastercard / Eurocard). Geen cheque.
B / Het dragen van de armband is verplicht omgebruik te kunnen maken van onze faciliteiten, onze lagune, de gratis shuttle en partnervoordelen (in het hoogseizoen).
C / Onze bewakers zijn de hele nacht aanwezig op de camping van 20.00 tot 08.00 uur.
D / Uw gasten zijn welkom! Ze moeten een identificatiebewijs achterlaten bij de bewaker, die het bij vertrek zal teruggeven. Hun voertuig blijft op de parkeerplaats buiten de camping.
Prijs op te vragen bij de receptie. De lagune is niet toegankelijk voor bezoekers. Deze is gereserveerd voor bewoners die om een plaats vragen.
E / Barbecues zijn verboden in welke vorm dan ook.

Om bij de camping te komen:

 • Met de auto: A8 afslag 38, richting Bagnols-en-Forêt
 • Met de trein: Gare Saint-Raphaël en vervolgens buslijn 1 (vóór 1/07 en na 02/09) & lijn 20 van 01/07 tot en met 02/09
 • Met het vliegtuig: luchthaven van Nice (60 km)

Openingstijden

 • In laag- en hoogseizoen: 8:30 – 19:30