Receptie

Onmisbaar van aankomst tot vertrek!

Bij uw aankomst, maar ook vooral per post of telefoon, is het eerste contact met onze 4-sterren campingdorp in Fréjus met het reserveringsteam. Informatie, diensten, glimlachen, ons team staat tot uw beschikking (in het Engels, Nederlands, Duits en Spaans) onder alle omstandigheden. Voor een vakantie op Camping La Pierre verte in pleziermodus!

120 campingplaatsen In het hart van de natuur

U heeft een staanplaats gehuurd

Indien U heeft gereserveerd :

Aankomst op de camping is van 14.00 uur tot 19.00 uur. Zodra het papierwerk bij de receptie is gedaan, wordt U naar uw staanplaats begeleid. Als u niet heeft gereerveerd, bent u, onder voorbehoud van beschikbaarheid, vrij om te blijven.  Gelieve ons de dag van uw vertrek mede te delen. U wilt uw verblijf bij ons verlengen ? Graag!, uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid. U moet dit wel bij de receptie bevestigen. Op de dag van vertrek moet de staanplaats voor de middag worden vrijgemaakt, anders wordt u een extra nacht inrekening gebracht.

Heeft u een stacaravan gehuurd?

Aankomst is van 17.00 uur tot 20.00 uur. Na de administratieve formaliteiten bij de receptie en het in ontvangst nemen van uw sleutels en uw documenten van “Pierre Verte (welkomstgids, informatieschema), wordt U begeleid naar een stacaravan. U kunt dan de staat van de stacaravan bekijken en bij de receptie binnen 48 uur na uw aankomst een eventueel gebrek of onregelmatigheid in uw accommodatie melden middels een ingevuld, gedateerd en ondertekend inventarisdocument dat u bij aankomst zal worden overhandigd. Anders wordt deze lijst als geaccepteerd beschouwd.

160 stacaravans Voor elk wat wils

In een stacaravan

Bij aankomst
Aankomst is van 17.00 tot 20.00 uur bij de receptie. En van 20.00 tot middernacht bij de bewaking. Controleer de staat van de stacaravan en meld eventuele tekortkomingen of onregelmatigheden in uw accommodatie door het accommodatieformulier in te vullen. Lever het ingevulde, gedateerde en ondertekende Accommodatieformulier binnen 48 uur na aankomst in bij de receptie. Anders wordt het formulier als geaccepteerd beschouwd.

Op de dag van vertrek,
Maak je accommodatie schoon, zonder de afwas te vergeten. De vloer moet schoon en droog zijn. Ontdooi de koelkast. Verwijder al je persoonlijke bezittingen. Doe je afval in de containers bij het afvalverzamelpunt naast de receptie. Geef je sleutels voor 10 uur ’s ochtends af bij de receptie op de dag van vertrek. Als je ’s avonds vertrekt (tussen 20.00 en 8.00 uur), meld dit dan bij de receptie en laat je sleutels achter bij de bewaking (24/24).
Wij zullen uw accommodatie na uw vertrek controleren. Als alles in orde is, wordt uw borg binnen 7 dagen vernietigd.
Als u voor 14.00 uur (op de camping) of voor 15.00 uur (in een stacaravan) aankomt, kunt u na het inchecken bij de receptie gebruikmaken van al onze faciliteiten: zwembad, lagune, speeltuinen, animatiecentrum, winkels ….

 

 

In geval u 's nachts vertrekt

Als u tussen 19:30 en 08:30 uur vertrekt (alleen  mogelijk als wij bevestigd hebben dat uw verblijf volledig betaald is, vragen wij u, beste bewoners van la Pierre Verte, om de receptie van te voren te informeren.

U moet uw sleutels bij vertrek bij onze bewaker bij de entree van de camping inleveren

Ons team zal de volgende dag de stacaravan controleren en als alles in orde is, wordt uw borg indien per creditcard , geannuleerd. Heeft U borg in contanten betaald, dan kunt U alleen vertrekken tijdens openingstijden van de receptie.

Voor alle technische problemen staan wij ter uw beschikking!

Een probleem in uw stacaravan of in uw accommodatie? Bel ons en laat het weten bij de receptie. We zorgen dan voor snel ingrijpen om u te helpen.

Openingsuren van de receptie

Open 7d/7: van 8:30 tot 19:30 uur (en van 8:00 tot 20:00 uur in het hoogseizoen)

Infopunt: Tel. 04 94 40 88 30

 

 

 

Diensten om uw leven te vergemakkelijken Tijdens uw vakantie op la Pierre Verte in Fréjus

 • Verkooppunt van WIFI-toegang (betaalde diensten)
 • Postservice: verkoop van postzegels bij de receptie: het ohalen gebeurt maandag t/m vrijdag rond 10:00 uur (behalve op zondag). U kunt dus uw gefrankeerde post achterlaten..
 • Printen: betaalde service
 • Verschillende verhuurmogelijkheden: wegwerplakens, katoenen lakens, handdoekensets, babypakket bestaande uit een bed, een stoel en een badje, koelkast.
 • Diverse te lenen apparaten: strijkijzer, haardroger, elektrische adapters. Gezelschapsspellen, ballonnen, ping-pong-rackets, petanqueballen (in het hoogseizoen in het animatiecentrum).
 • Gevonden voorwerpen moeten aan de receptie worden afgegeven, waar ze voor de eigenaars in bewaring blijven.
 • Gezondheid: als u een arts nodig heeft, heeft de receptie de contactgegevens (de EHBO-post bevindt zich in de hut van het zwembad voor de eerste zorg met een defibrillator en zuurstof).
 • Recycling: gebruikte batterijen worden bij de receptie gedeponeerd in de daarvoor bestemde container + selectieve sortering (speciale containers).
 • Affiches met entertainment programma in het laag- en hoogseizoen (wat U tevens bij aankomst ontvangt).

Toeristische informatie & kaartverkoop

Ons receptieteam zal u graag adviseren en u informeren over talloze toeristische gebieden aan de Côte d’Azur. Een culturele plek om te bezoeken? Een pittoresk dorp? Een strand of baai om te ontdekken?

Een route? We verheugen ons om u op weg te helpen. We bieden ook toeristische brochures met agendas van festiviteiten in de regio die worden aangeboden door onze lokale en regionale partners

(VVV-kantoor …).We bieden u ook de dienstregeling voor het ovv stadscentrum en het strand (alleen juli en augustus). Het startpunt ligt bovenop de heuvel boven la Perre Verte, aan de andere kant van de weg (200 m van de receptie).

We zorgen ook voor kaartverkoop (die elk jaar uitgebreider wordt): voor de Aqualand-parken in Fréjus, Marineland in Antibes, de Bateaux Verts (shuttle naar St Maxime-St Tropez), catamarantochten met AMC Event.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie

A / Met betrekking tot betalingen accepteren wij betaling met contant geld, vakantiecheques of creditcard (Visa / Mastercard / Eurocard). Cheques worden niet geaccepteerd.
B / Het dragen van de armband is verplicht omgebruik te kunnen maken van onze faciliteiten, onze lagune, de gratis shuttle en partnervoordelen (in het hoogseizoen).
C / Onze bewakers zijn de hele nacht aanwezig op de camping van 20.00 tot 08.00 uur.
D/ Open barbecues zijn ten strengste verboden. Alleen gesloten gasbarbecues met een antileksysteem en Europese conformiteit zijn toegestaan, evenals elektrische plancha’s van maximaal 2000 watt voor comfortplaatsen (10 ampère vereist voor de werking). Alle barbecues moeten tijdens het gebruik onder toezicht staan.

Om bij de camping te komen:

 • Met de auto: A8 afslag 38, richting Bagnols-en-Forêt
 • Met de trein: Gare Saint-Raphaël en vervolgens buslijn 1 (vóór 1/07 en na 02/09) & lijn 20 van 01/07 tot en met 02/09
 • Met het vliegtuig: luchthaven van Nice (60 km)

Openingstijden

 • In laag- en hoogseizoen: 8:30 – 19:30