PREMIUM PLAATSEN MET PRIVÉSANITAIR

DE TRADITIONELE CAMPING MET PRIVÉSANITAIR !

Op camping La Pierre in Fréjus liggen onze kampeerplaatsen in een ultranatuurlijke, bosrijke, geurige, ademende omgeving! Op het zogenaamde plateaugebied bieden onze 120 kampeerplaatsen een authentieke vakantie voor kampeerders op zoek naar frisse lucht! Omdat de essentie van kamperen de traditionele plaatsen zijn, hebben wij deze plaatsen voor u, onze kampeerders, bewaard! Deze ruime plaatsen, met verschillende vormen van schaduw of halfschaduw, worden afgebakend door de mediterrane vegetatie die op de camping bloeit. Kom met uw tenten, vouwwagens en campers voor een vakantie midden in de natuur, met het nodige comfort! Gelegen op een plateau, zijn ze goed gepositioneerd, vlak bij ons lagune-strand, de zwembaden (met hun snackbar Tranzat) en de kinderclubs (het Kidz-dorp en de Kube 8.3 met zijn clubs voor kinderen van 04 tot 17 jaar).De menselijke omgeving is levendig, warm, vriendelijk en gezinsgericht! 3 perfect onderhouden sanitairgebouwen liggen verspreid over het Plateau de la Pierre Verte. U vindt er douches, toiletten, babyruimtes en 1 toiletgebouw dat is uitgerust voor mensen met beperkte mobiliteit. Maar voor degenen die meer comfort en privacy wensen, hebben we Premium staanplaatsen gecreëerd!

PREMIUM PLAATSEN MET PRIVÉSANITAIR

Op 150 m² met eigen sanitair kunt u uw installatie (maximaal 7,5 m, dissel en luifel inbegrepen) met maximaal 6 personen plaatsen. Uitgerust met 10 Ampère elektriciteit, hebben deze staanplaatsen een wateraansluiting, toiletten, een wasruimte (douche + opbergmeubel + spiegel) en buiten een wastafel met opbergruimte

PREMIUM PLAATSEN MET PRIVÉSANITAIR

Voor tent / vouwwagen / caravan / camper

Elektriciteit ; 10 amp. + water
7,50m max. : 6 pers. maximaal

PREMIUM PLAATSEN MET PRIVÉSANITAIR
++ofof++++
* De prijs van de staanplaats is gebaseerd op 2 personen.

Prijzen & beschikbaarheid

Voor tent / vouwwagen / caravan / camper

PRAKTISCHE ZAKEN

Aankomsten zijn van 14u tot 19u. Als u niet heeft gereserveerd, kunt u spontaan komen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Als u uw verblijf wilt verlengen, doet U dat graag in overleg met de receptie. De standplaats moet voor 12 uur vrij zijn, anders moet u een extra nacht betalen.Huisdieren zijn toegestaan, behalve in categorie 1 en 2. Laat ze niet alleen op de staanplaats

ACCESOIRESSEN

Om veiligheidsredenen, uitsluitend gesloten gasbarbecues met een antileksysteem en Europese conformiteit zijn toegestaan, evenals elektrische plancha’s van maximaal 2000 watt voor comfortplaatsen (10 ampère vereist voor de werking). Alle barbecues moeten tijdens het gebruik onder toezicht staan.
Als optie (alleen op reservering) verhuren wij koelkasten van (80L) en XL (110L).
Voor uw gemak, hebben we ook katoenen of wegwerpbare lakenpakketten, handdoeken, babypakketten (kinderbed + kinderstoel + badje) en gasplancha’s te huur, met een borgsom als garantie. Denk eraan deze te blokkeren wanneer u reserveert voor een voorraadkwestie, vooral in het hoogseizoen.

ELEKTRICITEIT

Om de overconsumptie van elektriciteit tegen te gaan, vragen wij u om elke avond tijdens de piekuren, van 17.00 tot 21.00 uur, enkele energiebesparende gebaren toe te passen: DANK U VOOR het NIET GELIJKTIJDIG gebruiken van de volgende energieverbruikende apparaten : AIR CONDITIONER / PLANCHA/ BROODROOSTER / OVEN / WATERKOKER / FRITEUSE / HAARFÖHN (stekkerdoos bij elke wastafel van de toiletten).

GELIEVE UW AIRCONDITIONING UIT TE SCHAKELEN OM IN ALLE RUST TE KUNNEN KOKEN.
Het netwerk van onze camping kan alleen ondersteunen :
– 6 Ampère (1200 watt) op de CLASSIC plaatsen
– 10 Ampère (1800 watt) op de plaatsen CONFORT, PREMIUM.

ELEKTRISCHE AUTO

Het is ten strengste verboden uw elektrische auto op onze staanplaatsen op te laden (artikel 17 van ons huishoudelijk reglement), aangezien onze aansluitingen niet voldoen aan de elektrische normen voor het opladen van elektrische auto’s. Onze aansluitingen voldoen niet aan de elektrische normen voor het opladen van accu’s. Vraag bij de receptie naar onze 2 elektrische oplaadpunten, gelegen tegenover de receptie (tegen betaling).