KLASSIEKE STAANPLAATSEN

KAMPEERPLAATSEN IN EEN GROENE OMGEVING

Het 4-sterren campingdorp La PIerre Verte in Fréjus, gelegen in het hart van een bosrijk landschap dat typisch is voor de heuvels van de Var, beschikt over 120 kampeerplaatsen in het hart van een prachtige natuurlijke en beschermde omgeving, op een vlak en schaduwrijk terrein. Deze ruime, schaduwrijke of halfschaduwrijke plaatsen zijn omzoomd door de mediterrane vegetatie die op de camping bloeit. Ze bieden plaats aan tenten, vouwwagens en campers in een prachtige groene strook. Een paradijs voor alle liefhebbers van authentiek kamperen! Gelegen op het plateau, zijn ze goed gepositioneerd, direct naast ons lagune-strand, de zwembaden (met zijn snackbar Tranzat) en de kinderclubs (Kidz village en Kube 8.3 met zijn clubs voor kinderen van 4 tot 17 jaar). De omgeving is levendig, warm, vriendelijk en familiegericht! 3 perfect onderhouden sanitairgebouwen liggen verspreid over het Plateau de la Pierre Verte. U vindt er douches, toiletten, babyruimtes en 1 toiletgebouw uitgerust voor personen met beperkte mobiliteit.

 

KLASSIEKE STAANPLAATSEN

Met een elektrische aansluiting van 6 Ampère zijn onze Classic plaatsen geschikt voor maximaal 5 personen per plaats en voor een uitrusting met maximale lengte van 6 meter, inclusief dissel.
en luifel, voor campig-car en caravan.

 

Staanplaatsen van 80 tot 100 m2

Reserveer uw staanplaats op basis van uw uitrusting: tent, vouwtent, caravan of camper. Elke plaats heeft verschillende afmetingen om u zo goed mogelijk te ontvangen!

KLASSIEKE STAANPLAATSEN

Voor tent / vouwwagen / caravan / camper

Elektriciteit: 6 amp.
6 m / 5 pers. maximaal

KLASSIEKE STAANPLAATSEN
++ofof+
* De prijs van de staanplaats is gebaseerd op 2 personen.

Prijzen & beschikbaarheid

Voor tent / vouwwagen / caravan / camper

PRAKTISCHE ZAKEN

Aankomsten zijn van 14u tot 19u. Als u niet heeft gereserveerd, kunt u spontaan komen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Als u uw verblijf wilt verlengen, doet U dat graag in overleg met de receptie. De standplaats moet voor 12 uur vrij zijn, anders moet u een extra nacht betalen.Huisdieren zijn toegestaan, behalve in categorie 1 en 2. Laat ze niet alleen op de staanplaats

ACCESOIRESSEN

Om veiligheidsredenen, uitsluitend gesloten gasbarbecues met een antileksysteem en Europese conformiteit zijn toegestaan, evenals elektrische plancha’s van maximaal 2000 watt voor comfortplaatsen (10 ampère vereist voor de werking). Alle barbecues moeten tijdens het gebruik onder toezicht staan.
Als optie (alleen op reservering) verhuren wij koelkasten van (80L) en XL (110L).
Voor uw gemak, hebben we ook katoenen of wegwerpbare lakenpakketten, handdoeken, babypakketten (kinderbed + kinderstoel + badje) en gasplancha’s te huur, met een borgsom als garantie. Denk eraan deze te blokkeren wanneer u reserveert voor een voorraadkwestie, vooral in het hoogseizoen.

ELEKTRICITEIT

Om de overconsumptie van elektriciteit tegen te gaan, vragen wij u om elke avond tijdens de piekuren, van 17.00 tot 21.00 uur, enkele energiebesparende gebaren toe te passen: DANK U VOOR het NIET GELIJKTIJDIG gebruiken van de volgende energieverbruikende apparaten : AIR CONDITIONER / PLANCHA/ BROODROOSTER / OVEN / WATERKOKER / FRITEUSE / HAARFÖHN (stekkerdoos bij elke wastafel van de toiletten).

GELIEVE UW AIRCONDITIONING UIT TE SCHAKELEN OM IN ALLE RUST TE KUNNEN KOKEN.
Het netwerk van onze camping kan alleen ondersteunen :
– 6 Ampère (1200 watt) op de CLASSIC plaatsen
– 10 Ampère (1800 watt) op de plaatsen CONFORT, PREMIUM.

ELEKTRISCHE AUTO

Het is ten strengste verboden uw elektrische auto op onze staanplaatsen op te laden (artikel 17 van ons huishoudelijk reglement), aangezien onze aansluitingen niet voldoen aan de elektrische normen voor het opladen van elektrische auto’s. Onze aansluitingen voldoen niet aan de elektrische normen voor het opladen van accu’s. Vraag bij de receptie naar onze 2 elektrische oplaadpunten, gelegen tegenover de receptie (tegen betaling).