Beleef de onvergetelijke ‘Azur’-ervaring!

Deel dit bericht:

“Ik droomde even weg, het was eindelijk zover! De winter duurde zo lang! …”

“Ik droomde afgelopen winter van de perfecte vakantiedag. Ik werd wakker in een knus, comfortabel bed en genoot van een heerlijk ontbijt met mijn gezin en vrienden. Ontspannen, loom, gelukkig… De zon streelde zacht mijn gezicht. Ik zwom in heerlijk water en zonnebaadde op een prachtig wit zandstrand… Toen ik wakker werd, ging ik meteen op zoek en vond deze droombestemming! Op camping La Pierre Verte in Fréjus maakt het nieuwe Azur-assortiment mijn droom werkelijkheid! Nu kan ik echt genieten van die perfecte vakantiedag! Ik hoef alleen nog maar te kiezen uit Cottage 4, 6 of 8! Ze staan tegenover het zwembad, hebben airconditioning en zijn supercomfortabel en praktisch ingericht. Cottage 8 is perfect voor een verblijf met mijn kinderen en met mijn jeugdvrienden! Elk gezin heeft een eigen badkamer, wat een luxe! Ik droomde even weg, het was eindelijk zover! De winter duurde zo lang!
Dus ik begin mijn dag in het zwembad dat op een paar minuutjes lopen ligt, net als de lagune trouwens! Even zwemmen en dan heerlijk zonnebaden! De kids zetten we af bij Kidz village naast het zwempark. Ze hebben echt zin in alle activiteiten met de begeleiders! De dag begint goed! Ik denk dat ik nog een kopje koffie neem op het terras van snackbar Le Tranzat tegenover het zwembad.
En dan, hup het water in! De Lagune is een perfecte plek om voor de lunch te zonnen en van een glas vers fruitsap te nippen in de Juice Bar! De ‘Azur’-ervaring in ontspannen vakantiemodus begin dus goed! Mijn accommodatie ligt op een geweldige plek, de kinderen zijn blij en ik kan lekker achteroverleunen! Echt vakantie dus! Dus doe net als ik, kom ook genieten van de Azur-ervaring en reserveer snel een cottage uit het Azur-assortiment. “

Cottage 4 – 4 personen – 2 slaapkamers – airconditioning/TV/vaatwasser
Deze stacaravan met airconditioning is perfect voor een klein gezin! Hij ligt vlakbij het zwembad, de lagune en de kinderclub en is modern en supercomfortabel ingericht. Cottage 4 heeft een aparte eethoek binnen, een mooie masterbedroom (tweepersoonsbed 160×200) met ruimte voor een ledikant en direct toegang tot de badkamer. In de tweede ruime slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden. Vanuit de keuken heeft u direct toegang tot het zomerse terras! Cottage 4 is uw kleine, gezellige ‘home sweet home’ dat op een ideale plek staat.

Cottage 6 – 6 personen – 3 slaapkamers – airconditioning/TV/vaatwasser
Deze ruime stacaravan met airconditioning van 31m2 is ideaal voor gezinnen die zowel binnen als buiten leven, afhankelijk van de periode van het jaar, en die de ruimte optimaal willen benutten. Cottage 6 ligt dichtbij het zwembad, de lagune en de kinderclub. Met 3 ruime, comfortabele slaapkamers en functionele kasten voelt u zich thuis, maar dan op vakantie. De keuken geeft direct toegang tot het terras en de weg naar een zonnige vakantie!

Cottage 8 – 8 personen – 4 slaapkamers – airconditioning/TV/vaatwasser
Cottage 8 van 39m2 heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers en is perfect voor 2 gezinnen! De stacaravan ligt dichtbij het zwembad, de lagune en de kinderclub en combineert alle criteria voor een supergezellig verblijf! Cottage 8 heeft een aparte eethoek binnen en een masterbedroom met directe toegang tot de badkamer. Alle slaapkamers zijn functioneel ingericht met handige opbergkasten. In de badkamers vindt u handige wasbakken en planken. Cottage 8 heeft alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie met meerdere gezinnen!

Deel dit bericht: