Tribu XXL : #partagetonbonheur

13/12/2019 | Het leven op "La Pierre Verte"
Deel dit bericht:

Beleef een totaal andere vakantie in een 4**** campingdorp en ontdek ons nieuw model: de TRIBU XXL met gezinsbubbelbad! In een met bomen beplante en lichtrijke ruimte van meer dan 150m2 kunnen er 10 tot 12 personen plaatsnemen1 ! Een groot gezin, een groep vrienden, ouders, grootouders en kleinkinderen, … alles is mogelijk! De TRIBU bestaat uit 2 moderne en comfortabele stacaravans en is niet alleen XXL… maar ook comfortabel, praktisch, speels en verfrissend met zijn gezinsbubbelbad! De Tribu XXL is buitenmaats en bestaat uit een grote stacaravan met 4 kamers (airco, tv) en een tweede stacaravan met 1 kamer + een omvormbare zithoek van 130 (met airco)!

In het grote model met 4 kamers2 staat alles klaar om te voldoen aan de huidige trend van een vakantie onder vrienden, in een groot of nieuw samengesteld gezin. In zijn 4 kamers kunnen tot 8 personen logeren. Iedereen heeft zijn eigen kamer, comfort en privacy.  De grote woonkamer is gezellig en ruim met een goed uitgeruste en functionele keuken en uiteraard een XXL zitbank!

De tweede stacaravan vult het trendy aanbod van deze XXL aan. Zijn praktische en comfortabele ruimte werd ontworpen en geoptimaliseerd om alle voordelen van een groot warm nest samen te brengen: een open kookhoek (met een groot werkblad met opbergruimte) die uitgeeft op het terras, een heel comfortabele woonkamer met een omvormbare zithoek 130×190*, een echte cocooningruimte om u te ontspannen. De kamer heeft een grote hotelkleerkast! De badkamer/toilet, van zijn kant, met douche en badkamermeubel is ruim en functioneel.

Op het terras: op een mooi halfoverdekt terras wordt de Tribu XXL intens beleefd! Een gezinsbubbelbad voor ontspannende badmomenten, babyvoetbal voor spetterende matchen, een dartsspel om de eigen behendigheid te onderhouden, een plancha voor gezellige maaltijden samen en voor de praktische kant zijn er de vaatwasmachine, een grote koelkast en een XXL-tafel met 12 stoelen en 4 zetels.  What else ! 😊

1 – max. 10 volwassenen

2 – 2 grote kamers uitgerust met een bed 140x190cm en 2 kamers met elk 2 slaapplaatsen van 70x190cm.3 3 – Voor een kind

 

Deel dit bericht: